ДЕЧЈИ МАСКЕНБАЛ

Дечји маскенбал приређен је 6. октобра на Тргу културе у Шиду. Полазници Дечјег вртића и основних школа "Бранко Радичевић" и "Сремски фронт" представили су своје маштовите костиме а за забавни део побринули су се чланови Аматерског позоришта "Бранислав Нушић" .

НА ТРГУ КУЛТУРЕ 

Уз песму и игру малишана, забављали глумци Амстерског позоришта "Бранислав Нушић". За најлепше костиме малишанима награде уручила Нада Дураковић

 

maskembal.jpg

Дечји маскенбал приређен је 6. октобра на Тргу културе у Шиду. Полазници Дечјег вртића и основних школа "Бранко Радичевић" и "Сремски фронт" представили су своје маштовите костиме а за забавни део побринули су се чланови Аматерског позоришта "Бранислав Нушић" које ради у оквиру Културно образовног центра.

Малишане је поздравила директорка КОЦ Нада Дураковић која је на крају за најуспешније костиме малишанима уручила награде. На бини су глумци амаетери извели представу за чије музику су заслужни доктор Драган Крстић и његов другар Бане.

За најмаштовитије костиме награђени су Сара Башић и Емилија Ловрић из ОШ "Бранко Радичевић", Бранка Стекић и Тамара Орешчанин из ОШ "Сремски фронт". Ит забавишта награде су добили Ненад Божић и Игњат Јовицки.