ОТВОРЕН МАРКЕТ У СОТУ

Први маркет свечано је отворен 24. децембра у Соту. Како приличи оваквим ситуацијама, присутне је поздравила власница Светлана Пурић и директор Драгољуб Марковић.

НА ЛИЦУ МЕСТА НАКОН ПРИВАТИЗАЦИЈЕ "ЦЕНТРОПРОМЕТА"

Ефекти недавне приватизације ТП "Центропромет" из Шида, већ су видљиви


vlasnica.jpg Први маркет свечано је отворен 24. децембра у Соту. Како приличи оваквим ситуацијама, присутне је поздравила власница Светлана Пурић и директор Драгољуб Марковић.

- Двадесетак дана након куповине "Центропромета" данас отварамо први маркет, овде у Соту, а већ наредних дана следи нам тај посао у Ердевику, Шиду и тако све док не окончамо отварање свих 40 објеката. "Центропромет" је трећа трговинска кућа, која ће пословати у оквиру корпорације "Слап" групе. Поред "Центропромета" у овој корпорацији су још "Посавина" Обреновац и "Тамнавац" Уб.

Намеравамо све објекте реновирати и унифицирати - за наше новине каже Светлана Пурић.

- Циљ нам је објединити трговину и производњу и да што пре све објекте отворимо. То ћемо радити постепено, тренутно имамо 85 радника, а како се буду отварали маркети биће потребе и за новим радницима. Верујемо да ћемо овај део посла окончати до 1. марта 2008. године - наглашава Драгољуб Марковић, директор.

Сем пригодних поклона свим присутним на отварању, за госте у сали месне управе Сот припремљена је закуска уз музику.