Menu
RSS
A+ A A-

ЦЕНТАР ПРАВЕ КУПОВИНЕ

БИЛИ СМО НА ОТВАРАЊУ МАРКЕТА У ШИДСКОМ НАСЕЉУ "ИСТОК"


market.jpg
Шести маркет некадашњег "Центропромета" отворен је у насељу Исток 25. јануара. По речима директора Драгољуба Марковића до 1.  фебруара требало би се отворити још четири. То је унапред планирана динамика, којом би се требало у овој години у промет пустити свих 40-ак објеката на подручју општине Шид.

Марковић је и овом приликом изразио наду да ће ово бити уистину "центар праве куповине", што је и слоган корпорације "Слап" група, у оквиру које ради и овај маркет.

Отварању овог, највећег маркета, присуствовали су и представници локалне самоуправе, на челу са председником општине Митом Аврамовим. Првом купцу, а то је Никола Пејчић, ученик четвртог разреда ОШ "Сремски фронт", уручен је пригодан поклон.

Као куриозитет истичемо податак да је 25. децембра 1982. године овде први пут отворена продавница у склопу "Центропромета". Пословође су били Ђорђе Радивојшић и Петар Савић. По други пут  овај објекат је отворен 2002. Пословођа Савић и по трећи пут присуствује отварању, а то је било овог 25. јануара.