МЕЂУ НАЈБОЉИМ ПЕКАРИМА

На пригодној свечаности која је одржана у Војној установи Моровић предузећу Пеком-трејд из Моровића уручен је сертификат о примени ХАСАП система у производњи безбедне хране. Реч је о престижном међународном сертификату који ће предузећу за производњу хлеба и пецива Пеком-трејд из Моровића омогућити

"ПЕКОМ-ТРЕЈД" МОРОВИЋ

На пригодној свечаности која је одржана у Војној установи Моровић предузећу Пеком-трејд из Моровића уручен је сертификат о примени ХАСАП система у производњи безбедне хране. Реч је о престижном међународном сертификату који ће предузећу за производњу хлеба и пецива Пеком-трејд из Моровића омогућити пласман на најпрестижнија тржишта у земљи и иностранству.

Образлажући одлуку комисије директор сертификационог тела ПАНЦЕРТ које делује у оквиру Југо-инспекта из Новог Сада мр. Катарина Ранков је нагласила да је предузеће из Моровића испунило све тражене услове и да ће добијањем овог сертификата бити у прилици да поред постојећег производног програма у наредном периоду и прошири палету својих производа.

Власник предузећа Пеком трејд из Моровића Зоран Стојковић је истакао да се његова фирма бави производњом хлеба и пецива више од седам деценија. "Ја сам наставио породичну традицију коју су покренули моји преци далеке 1934. године. Изузетно сам поносан што смо добили овај сертификат јер је то први документ овакве врсте у Срему и међу првима у Србији. Истовремено он је за наше предузеће и велика обавеза јер ћемо убудуће морати још више да водимо рачуна о квалитету наших производа", истиче Стојковић који се захвалио и консултантској кући Селена из Београда која му је пружила велику помоћ у добијању овог сертификата.

Иначе Паком трејд поред пласмана својих производа на подручју шидске и сремскомитровичке општине име у плану да своје изузетно квалитетне производе пре свега све врсте пецива пласира и на тржишта великих потрошачких центара као и у Републици Српској.