ПРВО ПА МУШКО - ЛЕОН

Без обзира на велику "буру" која се подигла прошле јесени у јавности после емитовања емисије "48 сати свадба" на националној телевизији РТС у којој су учествовали Мирослав и Снежана из Вашице о чему је уследила и полемика у Скупштини Србије

ЈУНАЦИ СЕРИЈАЛА "48 САТИ СВАДБА" БРАЧНИ ПАР ЛУКАЧЕВИЋ ИЗ ВАШИЦЕ, ДОБИЛИ ПРИНОВУ

Без обзира на велику "буру" која се подигла прошле јесени у јавности после емитовања емисије "48 сати свадба" на националној телевизији РТС у којој су учествовали Мирослав и Снежана из Вашице о чему је уследила и полемика у Скупштини Србије па чак и (за)тражена оставка генералног директора РТС Александра Тијанића, брачни пар Лукачевић успешно "плови" брачним водама, а 31. маја су добили и принову - сина Леона.

leon.jpg

  Исфорсирани шамари у поменутој емисији нису нашкодили Мирославу и Снежани само су добили на популарности, а обећања јавно дата да ће се само још више поштовати и уважавати - крунисано је приновом у породици. Посетили смо поново Мирослава и Снежану у породичној кући у Вашици, а задовољна мама Снежана је у наручју држала малог Леона.

- Леон се родио 31. маја, био је тежак 3.700 грама и дугачак 55 центиметара. Навикла сам се на обавезу мајке и ту сам се добро снашла, а помаже ми и свекрва. Беба је добра и напредна - кратко нам је рекла Снежана.

Задовољан је и поносан и Мирослав што је постао отац и добио одмах сина, а по оној народној "прво па мушко" у кући је приређена прослава.

- Прослава је заиста била одлична и позвали смо све рођаке, комшије и пријатеље да прославимо рођење сина. Свирао нам је оркестар "Мега бенд" сви смо били весели и опуштени и могу рећи да нам је било много боље него када су биле присутне камере које су снимале нашу свадбу - каже Мирослав.

Задовољна је и бака Милица, Мирослављева мајка што је постала бака и што је једна "бурна епизода" звана "48 сати свадба" заправо крунисана малим Леоном.

- Само нек је беба жива, здрава и напредна и све ће бити добро. Ја сам предложила да се унук зове Леон, а Мирослав и Снежана су то прихватили - задовољно нам каже Милица Лукачевић.

Мирослав и Снежана нам још кажу да су се после емисије "48 сати свадба" навикли да их људи препознају на улици и коментаришу "то су они из свадбе" али да им то није представљало неки проблем па чак и некоректно писање појединих медија. У јануару су отпутовали у околину Книна код Снежанине баке по тати да се мало одморе и тамо су провели десетак дана, обишли манастир Крку и друге знаменитости у околини, а онда опет кући. Мирослав се бави пољопривредом па посла има и зими. Сада нам рече да је пшеница пожњевена, кукуруз и соја добро напредују, као и свиње у обору, нешто за своје потребе за зиму, а нешто и да се прода. Током врелих јулских дана, Мирослав је са пријатељима у више наврата одлазио у шуму по дрва тако да је решио и питање огрева и мирно може да чека зиму.

- После свадбе нас је звала Ирена Спасић, водитељка емисије "48 сати свадба" и обећала да ће нас посетити на годишњицу брака. Требали смо ићи 25. априла на путовање које нам је припало учешћем у емисији али због Снежанине поодмакле трудноће смо то одложили за јесен. И Леон ће тада бити мало већи па ћемо моћи да га оставимо неколико дана да га чувају баке како би отпутовали у Шпанију - рече нам на крају Мирослав Лукачевић.