МАШИНОВОЂЕ ОБЕЛЕЖИЛЕ СЛАВУ

Машиновође из Организационе јединице "Вуча возова" - Шид, обележиле су своју славу, Огњену Марију 28. јула уз духовни обред и славски колач, те вечеру и заједничко дружење у црквеној сали, где су поред активних машиновођа биле и пензионисане машиновође.

У ШИДУ ПОВОДОМ ПРАЗНИКА ОГЊЕНЕ МАРИЈЕ 

masinovodje.jpgМашиновође из Организационе јединице "Вуча возова" - Шид, обележиле су своју славу, Огњену Марију 28. јула уз духовни обред и славски колач, те вечеру и заједничко дружење у црквеној сали, где су поред активних машиновођа биле и пензионисане машиновође. Била је то прилика да се 25 заслужних као признање доделе ручни сатови, а затим настави дружење у добром расположењу.

Шидске машиновође су ове године практично два пута славили славу, јер су већ 30. јула били домаћини својим колегама из других организационих јединица у Србији на тзв. централној манифестацији. Скуп је био у њиховом депоу, који је реновиран, а присуствовали су и директори ЖТП "Београд" и други гости. Ту је организован коктел, а како нам је рекао Душко Радић, помоћник шефа "Вуче возова" после духовног обреда, вечера је организована на ловишту у Моровићу. Наш саговорник посебно истиче добру сарадњу са колегама из Добоја из Републике Српске и њихове међусобне посете.