ЈОШ ЈЕДАН СУСРЕТ БИВШИХ СТАНОВНИКА

Мештани Сремског Борца окупили су се након две године поново у Ердевику. Састанак је био у школи, а онда су отишли на Борац где су провели време у обиласку места сећајући се на детињство и младост. Након тога вратили су се у школу где је уз богату трпезу и музику настављено дружење.

СРЕМСКИ БОРАЦ

sremski-borac.jpgМештани Сремског Борца окупили су се након две године поново у Ердевику. Састанак је био у школи, а онда су отишли на Борац где су провели време у обиласку места сећајући се на детињство и младост. Након тога вратили су се у школу где је уз богату трпезу и музику настављено дружење.

И ове године дошли су посетиоци и из далеких крајева. На пример, Мица Холик из Канаде, Ката Волић, Љиља и Јаника Холик из Швајцарске, Стипићи из Шведске, као и из бројних места из Хрватске, Аустрије, Немачке, широм Србије... Било је преко стотину учесника овог лепог окупљања на коме је било и суза.

Симболични кључ Борца од Драгице Ђорђевић ове године преузео је Јаника Холик. Датум идућег сусрета није прецизно утврђен, али највероватније биће то неки излет у природи у опуштеној атмосфери.