СРЕЋА НАКЛОЊЕНА ШИЂАНИМА

Када је реч о играма на срећу Шиђани не би требали бити незадовољни. Фортуна им је очигледно наклоњена - Томе у прилог иду подаци које смо добили у Државној лутрији Србије, од  заступника за Шид, Власте Михајловић. Она овај посао ради дванаест година, али смо, онако грубо, податке сумирали у последњ

ДРЖАВНА ЛУТРИЈА СРБИЈЕ

У наш град стизале су лепе награде у играма на срећу, између осталог и три мерцедеса

vlasta-mihajlovic.jpg

Када је реч о играма на срећу Шиђани не би требали бити незадовољни. Фортуна им је очигледно наклоњена - Томе у прилог иду подаци које смо добили у Државној лутрији Србије, од  заступника за Шид, Власте Михајловић. Она овај посао ради дванаест година, али смо, онако грубо, податке сумирали у последњих неколико година.

- Кад анализирамо посећеног "конзумената" игара на срећу сви дани у седмици нису подједнаки - Понедељак и уторак су ударни јер је још увек највише играча лотоа. Субота је резервисана за играче бинга, а уплате се могу обавити до 18 часова, исто као и лото уторком. Средином седмице највише се купују инстант срећке од 40, 50, 60 и 100 динара. Цена срећке диктира и вредност главне премије. Ако купите срећку од 40 динара највећи згодитак је 10 хиљада евра, она од 50 пружа могућност добијања аудија, од 60 динара 50 хиљада евра. Срећка од 100 динара пружа шансу да можда баш ви добијете порше и голф - сазнајемо од Власте Михајловић.

- До сада смо имали три добитника мерцедеса, добитке од 500 хиљада динара, шест добитака по 100 хиљада, по 50 хиљада, више по 10 хиљада, а о ситним добицима да и не говорим. Имали смо и шестице на лоту, које знају достићи износ од 100 до 700 хиљада динара. На пример, наши суграђани су добили два комплета беле технике, три веш машине, три машине за посуђе и још пуно других ствари. није занемарив ни износ који добију играчи за 14 погођених бројева на бингу. Буде ту и до 100 хиљада динара. И шта да кажем, много примамљивих награда је дошло у наш град - каже Власта.

Није наше откриће да се са повећањем кризе у друштву повећа и број играча игара на срећу. Тако је било и овде у време последњих криза у нашој земљи. Али, да не би било као са оним Шкотом који је данима молио Бога да му подари згодитак на лутрији па му у неко доба Бог рече "Па купи већ једном ту лутрију" не чекајте упозорење "одозго" и опробајте наклоњеност звезда. Задовољство је и у ишчекивању.