Menu
RSS
A+ A A-

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ШИДА НА ЛЕП НАЧИН

УДРУЖЕЊА ЖЕНА МОРОВИЋА И ЕРДЕВИКА

Жене из Моровића и Ердевика на многим манифестацијама представљају нашу општину на најбољи начин а идеја за даље активности имају јошmorovicanke.jpg

 

 

Управо чињеница да су удружења жена добри емисари и представљању наше средине био је разлог што их је примио председник општине Миленко Дабић и у знак подршке за њихов рад доделио им је рачунаре као поклоне.


- Ретко имам прилику да у овој сали поздравим овакав скуп. Да објасним овај данашњи сусрет. Секретаријат за рад, запошљавање и равноправност полова даје подстицај удружењима која показују иницијативу у свом раду, а висте два удружења у нашој општини, која се у томе истичу. То није случајно, јер ова села предњаче и у другим организацијама и надам се да ми нико неће замерити што то кажем. Нема начина којим би се наградио ваш ентузијазам и елан.

Ипак, ово је одавање признања за ваш рад и уверење да то неко цени. Ова  два рачунара, са комплетном опремом, је почетак помоћи за ваш даљи рад. Од идуће године ћете постати буџетски корисници и имаћете део планираних средстава. Очекујем да ће ваш рад подстакнути жене у другим селима - рекао је председник општине Миленко Дабић.


- Чланице удружења жена "Моровићанке" и "Панона" упознале су председника општине о својим плановима, изнесени су и проблеми с којим се сусрећу а заједничка је оцена да ће се заједничким ангажовањем остварити обострана корист. Петра Драгановић, председница "Моровићанки" је уручила председнику пригодан поклон, а ту је била и торта коју је направила Јелена Ујвари (право уметничло дело) у чије смо се квалитете дегустацијом уверили.