Menu
RSS
A+ A A-

ПОМОЋ КЛУБА КАДА ЈЕ НАЈПОТРЕБНИЈА

У ФУДБАЛСКОМ КЛУБУ РАДНИЧКИ У ШИДУ ВЕЛИКУ БРИГУ ПОСВЕЋУЈУ И ЗДРАВЉУ СВОЈИХ ФУДБАЛЕРА


Cobanovic.jpg

Један од најбољих фудбалера Радничког Бранислав Чобановић захваљујући свом клубу успешно оперисан

Да се у Фудбалском клубу Раднички из Шида поред резултата на зеленом пољу, који су протекле јесени били завидни, посвећује велика пажња здрављу својих чланова најбоље говори пример једног од најбољих играча овог клуба Бранислава Чобановића. Чврсти и бескомпромисни борац који плени својим односом према игри у свом клубу током јесење полусезоне мучио је муку са бројним повредама али и са ткзв. препонама, једној од најчешћих повреда код фудбалера.

Зато је одмах након завршетка првог дела првенства решио да операционим захватом у једној клиници у Новом Саду отклони повреду која га је спутавала да још успешније наступа за свој клуб који се бори за повратак у српску лигу група Војводина.


- Желим овом приликом да изразим велику захвалност свом клубу и његовом руководству које ми је платило комплетне трошкове операције у Новом Саду. Поред новчаног износа који није мали више ме је обрадовала брига и пажња које су ми указали моји клупски другови и руководство клуба. Мени остаје само да им се на пролеће одужим добрим играма и да дам свој максимални допринос у остварењу заједничког циља, односно пласмана у виши ранг такмичења - каже миљеник навијача овог клуба Бранислав Чобановић.

У мору негативних примера са фудбалских терена и око њих којима смо запљуснути последњих година, овај говори да се и поред великих тешкоћа у којима се налази већина наших спортских клубова може наћи времена и простора за гестове који говоре о лепшој страни спорта.