ШИЂАНИ МЕЂУ СРПСКОЛИГАШИМА

Фудбалери Радничког из Шида успели су да се након неколико сезона поново нађу у друштву српсколигаша из Војводине. Наслов првака Војвођанске лиге група југ освојен је убедљиво, иако је у једном тренутку био доведен у питање.

ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ ПРОСЛАВИЛИ НАСЛОВ ПРВАКА

На опроштају од својих навијача рекордна победа над Јединством из Моровића


lepinjica.jpg Фудбалери Радничког из Шида успели су да се након неколико сезона поново нађу у друштву српсколигаша из Војводине. Наслов првака Војвођанске лиге група југ освојен је убедљиво, иако је у једном тренутку био доведен у питање.

Одличне игре на гостовањима биле су пресудне, као и убедљива победа над главним ривалом екипом Хајдука из Шимановаца. Тако се Раднички поново нашао у друштву екипа српске лиге група Војводина у којој је ранијих година наступао са великим успехом.

Највећи део терета у овогодишњем првенству понели су они најискуснији: Угљешић, Вукмир, Мирковић, Чобановић, Новаковић, Дупаљ, Стојановић, Васић, Ђурић, Нинић, али је велики допринос наслову првака дала и плејада младих играча: Илић, Пурић, Арамбашић, Влаисављевић, Малетић, Цветић и Ђекић.

Наравно да је велики допринос дао и стратег Шиђана, прослављени интернационалац Драган Лепињица која је зналачки довео своју екипу до наслова првака. Титула је свечано прослављена а већ је близу и прелазни рок, тако да у табору Шиђана практично неће бити одмора јер ће и припреме за наредно првенство отпочети већ у првој половини јула.