Menu
RSS
A+ A A-

ШИЂАНИ МЕЂУ СРПСКОЛИГАШИМА

ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ ПРОСЛАВИЛИ НАСЛОВ ПРВАКА

На опроштају од својих навијача рекордна победа над Јединством из Моровића


lepinjica.jpg Фудбалери Радничког из Шида успели су да се након неколико сезона поново нађу у друштву српсколигаша из Војводине. Наслов првака Војвођанске лиге група југ освојен је убедљиво, иако је у једном тренутку био доведен у питање. Одличне игре на гостовањима биле су пресудне, као и убедљива победа над главним ривалом екипом Хајдука из Шимановаца. Тако се Раднички поново нашао у друштву екипа српске лиге група Војводина у којој је ранијих година наступао са великим успехом.


Највећи део терета у овогодишњем првенству понели су они најискуснији: Угљешић, Вукмир, Мирковић, Чобановић, Новаковић, Дупаљ, Стојановић, Васић, Ђурић, Нинић, али је велики допринос наслову првака дала и плејада младих играча: Илић, Пурић, Арамбашић, Влаисављевић, Малетић, Цветић и Ђекић.

Наравно да је велики допринос дао и стратег Шиђана, прослављени интернационалац Драган Лепињица која је зналачки довео своју екипу до наслова првака. Титула је свечано прослављена а већ је близу и прелазни рок, тако да у табору Шиђана практично неће бити одмора јер ће и припреме за наредно првенство отпочети већ у првој половини јула.