ПРВОЛИГАШИ ПАДАЈУ ПРЕД МИЛОШЕМ

Млади стонотенисери Партизана из Шида и ове године нижу успехе. Иако је тренутно пауза у првенству у којем наступају, млади стонотенисери и њихов тренер Драган Дангузов већ размишљају о наставку сезоне у којој очекују да се оките насловом првака Срема. Милош Тиосављевић, Милан Кабић и браћа Душан и

МЛАДИ СТОНОТЕНИСЕР ИЗ ШИДА НИЖЕ УСПЕХЕ

Захваљујући одличним играма Милоша Тиосављевића и његових другова СТК Партизан - Шид води у кадетском првенству Срема

tiosavljevic.jpg

Млади стонотенисери Партизана из Шида и ове године нижу успехе. Иако је тренутно пауза у првенству у којем наступају, млади стонотенисери и њихов тренер Драган Дангузов већ размишљају о наставку сезоне у којој очекују да се оките насловом првака Срема. Милош Тиосављевић, Милан Кабић и браћа Душан и Милован Марковић након два круга такмичења воде на табели.

Поред екипног наслова вредан пажње је и успех који је млади Милош Тиосављевић забележио на турниру у Падини у Банату.

Поред успеха екипе СТК Партизан - Шид (треће место у екипној конкуренцији), Милош је успео да у појединачној конкуренцији у којој је наступило 15 најбољих кадета Војводине заузме прво место и освоји златну медаљу и наслов победника једног од најпрестижнијих турнира у Војводини. Након што је у првим колима турнира савладао своје ривале Милошу је преостало да у последња два меча одмери снаге са члановима екипе прволигаша УНИРЕА из Уздина који су ранијих година побеђивали на овом турниру.

Убедљив наступ и одлична игра младог Шиђанина изненадила је све и Милош се на крају заслужено нашао на победничком постољу. Иначе поред стонотенисера из Шида на овогодишњем турниру у Падини наступили су и такмичари из Новог Сада, Вршца, Уздина, Ковачице, Старе Пазове и других градова Војводине. Иначе у наставку првенства Срема стонотенисере Партизана очекују турнири у Врднику и Руми на којима ће Шиђани покушати да одбране наслове првака Срема у кадетској конкуренцији.