ПЕХАР БИКИЋ ДОЛУ

У организацији ФК Братство из Сота и Месне управе у овом селу одржан је традиционални фудбалски турнир на коме су поред домаће екипе учествовали и фудбалски клубови из Бингуле, Илинаца и Бикић Дола.

ПЕТРОВДАНСКИ ТУРНИР У СОТУ

У финалном мечу фудбалери ОФК Бикића савладали домаћина турнира екипу Братства

Победник Петровданског турнира у Соту, екипа ОФК Бикић

 

У организацији ФК Братство из Сота и Месне управе у овом селу одржан је традиционални фудбалски турнир на коме су поред домаће екипе учествовали и фудбалски клубови из Бингуле, Илинаца и Бикић Дола. У првим утакмицама домаће Братство је било успешније од екипе ОФК Бингуле (2:0).

У другом сусрету ОФК Бикић је високим резултатом 8:0 савладао екипу Борца из Илинаца. У борби за треће место екипа Борца из Илинаца је успела да након боље игре савлада тим ОФК Бингуле резултатом 4:1.

У финалном сусрету у којем су се састали домаћин турнира ФК Братство и ОФК Бикић више успеха су имали фудбалери из Бикић Дола који су на крају заслужено понели победнички пехар.

Поред награда за најуспешније екипе додељене су и награде најбољем стрелцу Спасоји Маливуку и најбољем голману турнира Вићман Жељку. Награде победничким екипама уручили су председник и секретар Општинског фудбалског савеза Шид, Спасоје Рудић и Самујел Зорјан.