СЕДАМ МЕДАЉА ИЗ ТЕМИШВАРА

Млади каратисти КК Шид након запажених наступа у Словенији постигли су одличне резултате и на великом међународном карате турниру Куп Темишвара 2008. године. Поред неколико стотина такмичара из више земаља Европе млади шидски каратисти су успели да у извођењу ката освоје седам одличја

КАРАТИСТИ ШИДА НАСТАВЉАЈУ СА УСПЕСИМА

Урош Марковић и Здравко Бјелић освојили прва места у својим категоријама и златне медаље


karatisti.jpg

Млади каратисти КК Шид након запажених наступа у Словенији постигли су одличне резултате и на великом међународном карате турниру Куп Темишвара 2008. године. Поред неколико стотина такмичара из више земаља Европе млади шидски каратисти су успели да у извођењу ката освоје седам одличја: Урош Марковић и Здравко Бјелић освојили су прва места у својим категоријама и златне медаље. Марко Јовановић, Јована Ђокић и Анђела Добраш окитили су се сребрним медаља пошто су освојили друга места у својим категоријама. Марко Гајић и Марија Јовановић вратили су се кући са бронзаним медаљама пошто су били трећи у конкуренцији у којој су наступили у овом румунском граду.Пре наступа у Темишвару Шиђани су имали и веома успешан наступ и Купу Србије који је у организацији КК СЕНСЕИ из Инђије одржан 15. новембра у овом граду. Учествовало је близу 750 такмичара из 34 клуба сврстаних у 84 такмичарске екипе. Шиђани су и овом приликом доказали да се са правом сврставају међу најуспешније карате клубове у Срему и Војводини. Укупно је освојено десет медаља. У катама су прва места освојили Милош Стојшић и Анђела Добош, друга места освојили су; Тијана Раденковић и Урош Марковић док су трећа места и бронзане медаље у катама освојили Милутин Ђуровић, Јована Каленић, Тамара Стојковић, и Марко Гајић као и Дајана Арсенић и Урош Марковић у борбама појединачно.

Поред њих успех су постигли и Милица Чизмић, Милош Шалајић и Милан Топић који су изборили пласман међу десет најуспешнијих такмичара у својим дисциплинама.