Menu
RSS
A+ A A-

ЗИМСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

СПОРТСКИ ЦЕНТАР У ШИДУ


plava-cigra.jpgУ сениорској конкуренцији учествоваће 32 екипе сврстане у 8 квалификационих група


Извлачењем парова и првим квалификационим утакмицама у хали Спортског центра Шид у понедељак 24. новембра почео је традиционални зимски фудбалски турнир у малом фудбалу Шид 2008. Према речима директора Спортског центра у Шиду Младена Николића они су задовољни одзивом екипа на овогодишњем турниру. У сениорској конкуренцији пријављено је 32 екипе које су сврстане у осам квалификационих група. По две најуспешније екипе из сваке групе ће након завршетка такмичења по групама стећи право да се такмиче у завршници турнира.

Наградни фонд је на овогодишњем турниру завидан. За победника је предвиђена новчана награда у износу од 100 хиљада динара, другопласирана екипа ће освојити 50 хиљада динара док ће трећепласираној екипи припасти новчана награда у износу од 30 хиљада динара. Поред сениорских састава наступају и млађе селекције а организатор је за победника у овој конкуренцији обезбедио комплет спортске опреме.

Иначе услови за одигравање турнира су на завидном нивоу јер у хали ради и грејање а и цене улазница су популарне и износе 50 динара.