Установа "Партизан"

Крајем, сада већ прошле, године у просторијама Устаове за физичку културу и спортску рекреацију "Партизан" уручене награде најбољим спортистима на радничко спортским играма

НАЈУСПЕШНИЈА ЕКИПА: ОЈ

Доделом пехара, медаља и диплома најуспешнијима и појединцима завршен је циклус радничко спортских игара општине Шид за 2008. годину. Мала, али лепа, свечаност одржана је у просторијама Установе "Партизан" 26. децембра 2008. године. Признања најуспешнијим екипама и појединцима уручили су Верица Симић, стручни сарадник за Радничко спортске игре и директор Установе Драган Дангузов.

А најуспешнији су:
ШАХ: "Општинско удружење пензионера" (екипно) и члан те екипе Бошко Тарлаћ.
МАЛИ ФУДБАЛ: "Призма ДОО РМ" (екипно). Најбољи стрелац овог најмасовнијег и најпопуларнијег такмичења је Бранислав Тарлаћ из екипе "Ковинчић ДОО" са 16 постигнутих голова.
СТОНИ ТЕНИС: ОЈ "Вуча возова" (екипно) и члан те екипе Драган Дангузов (појединачно).
СПОРТСКИ РИБОЛОВ: "Електровојводина" (екипно) и Велимир Стефановић из екипе "Центропромет" (појединачно).
КОШАРКА: ТП "Центропромет"
РУКОМЕТ: "Ковинчић ДОО"
СА ПРИЗНАЊИМА: Верица Симић и Драган Дангузов ПИКАДО: "Општинско удружење пензионера" (жене екипно) и члан те екипе Милева Крњајић (појединачно). Победник у мушкој конкуренцији је Бошко Тарлаћ из екипе "Општинског удружења пензионера" који је са две златне медаље у појединачној и једним "златом" у екипној конкуренцији најуспешнији појединац Радничко спортских игара.
ТЕНИС: Миленко Ујвари (појединачно) из екипе ОШ "Филип Вишњић" Моровић.
У оквиру РСИ учествовало је у дванаест дисциплина 39 мушких, 4 женске екипе и 335 такмичара. Бодовано екипно (све дисциплине) три најуспешније екипе су: 1. ОЈ "Вуча возова" Шид, 2. "Електровојводина" Шид и 3. ОШ "Вук Караџић" Адашевци.

 
ОВЕ ГОДИНЕ НА ОЛИМПИЈАДИ: Влада Колар из ОШ Шидски радници спортисти успешни су и на зонским такмичењима, а најуспешнији од њих, победници  зонских такмичења, наступиће на "Малој олимпијади" ове године у Бачкој Паланци. То су шахисти ОШ "Вук Караџић" Адашевци, стонотенисери ОЈ "ВУча возова" и Драган Дангузов (појединачно) и спортски риболовци из "Електровојводине" и "Центропромета".