Menu
RSS
A+ A A-

ПРВА ЛИЦИТАЦИЈА - ЧЕТИРИ ТОЧКА

ПОРОДИЦА ТУТИЋ ИЗ ШИДА ОСВОЈИЛА АУТОМОБИЛ У "ГРАНД ЛИЦИТАЦИЈИ" НА ТВ "ПИНК"



automobil.jpg

 Популарна емисија на ТВ "Пинк" "Гранд схоу" у оквиру које је и наградна игра за гледаоце тзв. "Гранд лицитација" донела је у петак 14. марта нашим суграђанима Ђорђу и Јелисавети Тутић аутомобил "шевролет спарк" и ЛЦД телевизор. Брачни пар Тутић, Ђорђе, запослен на бензинској пумпи и супруга Јелисавета, професорица у Гимназији "Сава Шумановић" у економском одељењу, по први пут су се опробали у поменутој "лицитацији" и одмах успешно.


- Прво је супруга послала понуду на 372 динара, а ја сам послао још две СМС поруке и то на 1.042 динара и другу на 732 динара. Сат времена пре завршетка емисије сам добио повратно обавештење да је понуда јединствена и најнижа, што се и тражи према правилима игре. Уследило је велико нестрпљење и неизвесност и при крају емисије је зазвонио телефон уз обавештење да ћу бити укључен у програм као срећан добитник - прича Ђорђе Тутић.


Тутићи возе "Фиат типо" из 1991. године, а нови аутомобил ће добро доћи. Уз аутомобил, у избору техничке робе изабрали су ЛЦД телевизор. Срећни добитници су били обавештени да ће "Гранд" екипа доћи у Шид у среду 19. марта, а кључеве аутомобила ће уручити популарна млада звезда Гранда Тања Савић, јер је обичај да то чини увек неко од певача "Гранда".

 - Одмах смо се дали у организацију дочека јер је све требало да функционише најбоље што може. Требало је припремити част за људе из "Гранда" у виду закуске, колача, торти и пића, поклон, цвеће... На дочек су дошли и моји ученици носећи руже. Обрадовао се Тањи и наш троипогодишњи син Милош. Дошли су ту рођаци, кумови, комшије и пријатељи. На улици су се окупили грађани да виде о чему се ради. Владала је једна позитивна атмосфера. Поред Тање Савић, дошла је и водитељка Лидија Скрињик. Било је то једно незаборавно дружење - каже Јелисавета Тутић.

"ШЕВРОЛЕТ" СУПРУЗИ


Ђорђе нам рече да у срећу треба веровати јер она може да чека на сваком ћошку, али и да човек не треба да буде себичан.
- Супрузи је 28. марта рођендан и као поклон добиће управо "шевролет" који вреди сигурно осам хиљада евра. Обрадоваћемо и њену сестру близнакињу Ивану којој ћемо поклонити ЛЦД телевизор - каже Ђорђе.


СРДАЧНА ДОБРОДОШЛИЦА


Популарну младу звезду "Гранда" поред породице Тутић, дочекали су и ученици II-4 економског одељења, којем је Јелисавета разредни старешина, тако што је свако од ученика предао по једну ружу Тањи од улаза у зграду до стана Тутићевих. Домаћини су се потрудили да Тањи поклоне једну репродукцију слике Саве Шумановића, а водитељка Лидија Скрињик је добила сат са ознаком Шида. Обе даме су добиле и букете цвећа и торте које су понеле за Београд. О свечаном уручењу кључева аутомобила и ЛЦД телевизора, гледаоци ТВ "Пинк" су видели репортажу о посети Шиду у емисији "Гранд шоу" у петак 22. марта.