Menu
RSS
A+ A A-

ПОМОЋ ЗА НОВЕ АКТИВНОСТИ

ИЗ ПОКРАЈИНСКИХ СТРУКТУРАdulic-igraliste.jpgПокрајински секретар за спорт Модест Дулић обећао даљу помоћ за спортске терене у нашој општини
Покрајински секретар за спорт Модест Дулић боравио је у Шиду и након посете председнику општине Миленку Дабићу, обишао је неке спортске терене. Током обиласка спортске хале констатовано је да су неопходни радови на њеном санирању па ће се то решавати тако што ће се ова обавеза наћи у Покрајинском буџету за 2009. годину.


Кратко обраћање новинарима уприличено је на спортском терену ОШ "Сремски фронт". Ова посета је и била с намером да секретар Дулић обиђе терене који су финансирани средствима Покрајине намењеним за реконструкцију и санацију отворених терена у васпитно-образовним установама. За игралиште у овој школи и ОШ "Сава Шумановић" у Ердевику издвојено је по 2,8 милиона динара. А договорена је и санација фискултурне сале у ОШ "Сремски фронт" у Шиду.


- Данас имамо задовољство да угостимо госта из Покрајине, секретара Дулића и званично пустимо на коришћење ово наше игралиште са тартан подлогом, намењено за одбојку и кошарку. Како за наставу, тако и за рекреативни спорт користићемо овај терен - рекла је директорка ОШ "Сава Шумановић" у Ердевику Љубица Фунштајн.


Након разгледања терена представници локалне самоуправе са секретаром Дулићем одиграли су одбојкашку утакмицу са рекреативкама из Ердевика. Уз доста напора побеђена је женска екипа.