XXIII Сремска кобасицијада и свињокољ

XXIII Сремски свињокољ и кобасицијада одржаће се 08. и 09. фебруара са почетком у 11 часова. Програм манифестације почиње у 11 часова дочеком гостију и отварањем.

Дани добре гастрономије стижу у наш град. XXIII Сремски свињокољ и кобасицијада одржаће се 08. и 09. фебруара са почетком у 11 часова

XXIII Сремска кобасицијада и свињокољ

Манифестацију прати занимљив културно-забавни програм као и продајна изложба сухомеснатих производа - кобасице, шунке, кулена,сланине и осталих домаћих производа. Програм манифестације почиње у 11 часова дочеком гостију и отварањем. Такмичарске дисципине почињу у 11:30 часова са категоријама брза обрада меса, прављење кобасице и наравно брзо једење кобасице. Нова дисциплина ,одважите се и поједите највише чили папричица,чека Вас вредна награда. Проглашење победника свих катеогрија заказано је за 17 часова.

 Другог дана манифестције стручни жири оцењиваће узорке ферментисане кобасице, свечана вечера и проглашење победника је у 19 часова у сали Словачког дома у Шиду. Организатори манифестације Удружење Сремска кобасицијада и свињокољ, Општина Шид, Установа за физичку културу и спортску рекреацију и Туристичка организација Шид.


Видимо се!

  Туристичка организација Шид