Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Шампионат Србије на хронометар

У суботу је у Краљеву на стази аутодрома Берановац вожен Шампионат Србије на хронометар

Дисциплина где се вози појединачно и тежи се што бољем времену. Игор Чипкар члан бициклистичког клуба Шид је заузео треће место у категорији млађих кадета и потврдио да је један од најперспективнијих бициклиста. У категорији кадета Славко Петковић је био девети а Ненад Кнезевић једанаести. У категорији Јуниора одлична вожња Небојше Сремца који је био седми и имао одлична пролазна времена по кругу...

drzavno-prvenstvo-379

Већ сутра је на истој стази вожен шампионат Србије у друмској вожњи мали круг су возили млађи кадети а велики остале категорије. Млађи кадети су возили 35 км и трка је била неизвесна све до самог финиша. Наш такмичар Игор Чипкар је постао вицешампион Србије у друмској вожњи. Игор је возио одлично и није било бега да он није био у њему.

Диктиран је јак темпо од самог почетка што је резултирало одвајањем такмичара и борбом за свако место у пласману. Игор је добио све похвале од људи из српског бициклизма за одличну борбеност што га сврстава у најперспективније возаче Србије.

Државно првенство Бициклизам Шид - Србија

У исто време на великом кругу су возили кадети у дужини од 54 км, Ненад Кнежевић је заузео једанаесто место у спринту прве групе а Славко Петковић двадестет и прво место. После њих је стартовала категорија јуниора наш Небојша Сремац је био петнаести. Одлична организација бициклистичког клуба "Металац" из Краљева и леп празник за бициклизам на стази у Берановцу овог викенда.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1110045