Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Небојша Сремац победник 21. “Дунавског купа”

Небојша Сремац бициклиста Шида победник је 21. “Дунавског купа” највећег такмичења аматера, рекреативаца и мастерса у региону

Небојша Сремац победник 21. Дунавског купа

Сремац је освојио 1.045 бодова и понео жуту мајици “Дунавског купа” и награду “Велика златна амфора” испред Милоша Несторовића из београдског Прогресива са 863 бода, прошлогодишњег победника Александра Мирковића из Фанатика са 749 поена, Горана Ражнатовића (Прогресив) са 655 бодова, Стевана Нишића из Војводине са 645 бодова и Александра Вујића (“Трка кроз Србију”) са 576 поена.

Небојши Сремцу су припале и три мајице - црвена за најбољег на хронометар, плава за најбољег на брду и зелена намењена најбољем спринтеру.

“Дунавски куп” је завршен финалном трком у две полуетапе и обе је добио Небојша Сремац. У првој од Сремске Каменице до Лединичког пута био је бржи од Бориса Тарноцког (Ас Апатин) и Горана Никића из Војводине, а у другој од Нештина до врха Поповица од Франа Лубурића и Ариана Циндрића (Хрватска, Сокол, Винковци).

У генералном пласману финалну трку освојио је Небојша Сремац, такође, Велимир Јовичић, члан нашег клуба је заузео треће место у генералном пласману млађих кадета.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1134303