Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

МТБ трка у Ораховици

После добрих резултата протеклог викенда на тркама у Модричи и Ердевику где смо били и организатори, јесењи део сезоне наставили смо у Ораховици ХР где смо такође имали веома запажене резултате. Стаза права МТБ екстремно тежак успон од старта дуг 7км а затим следи веома опасан спуст који обилује оштрим камењем које је проузроковало многе падове и гуми дефекте.

Александар Роман, БК Једнота - Шид

Александар Роман је поново показао свој таленат и тријумфовао у категорији кадета док је у апсолутној категорији завршио четврти са јуниорима. Виолета Трифковић до задњег километра прва а онда пад на спусту и на крају заузима друго место...штета. Организација одлична и добро дружење уз ручак и пиће, следећи викенд смо добили позив за трку у Слатини ХР где такодје очекујемо лепе резултате и више среће.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1110022