Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Поповица 2012


Добар почетак МТБ једноте на отварању сезонеМеђународна МТБ трка која је одржана на Поповици на екстремно тешкој стази показала је да само најспремнији могу да је заврше. МТБ Једнота је освојила прво екипно место у категорији кадета испред селекције Црне Горе и Македоније док је Роман Александар заузео друго место у лиги Србије као и Виолета Трифковић код јуниорки.

 

Виолета Трифковић, МТБ Једнота,ШидТреће и четврто место код кадета припало је Мајклу Ковачу и Николи Чемерлићу МТБ Једнота што је допринело освајању првог места екипно. Иначе конкуренција је била веома јака из скоро свих околних земаља па чак и Словеније, Чешке и Словачке.

Победио је Македонац, трећепласирани са европског првенства 2011. године а остаје жал за Романом који је имао гуми дефект и пад на тешком спусту а до тада је био на водећој позицији. Стаза је била клизава а време веома хладно тако да је много такмичара одустало услед падова и слабе кондиције која је била неопходна да се заврши једна овако тешка трка, све честитке за кадете МТБ Једноте и Виолету Трифковић.

Надамо се да ће мо високе пласмане успети задржати током целе сезоне. Следећа трка је 22. априла у Рибарској бањи.

 

{fcomment}

{plusone}

Статистика

Број прегледа чланака
1122404