Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Дунавски куп Ердевик

У оквиру манифестације "У Сусрет Преображењу" у Ердевику јуче је МТБ "Једнота" била домаћин две међународне трке за "Дунавски куп"

 dunavski-kup-erdevik

 У трци око језера Брује, у дужини од 60 км, победио је Кемал Хаџиабдић из Тузле испред Слободана Радовановића из МТБ "Једноте". Најбољи кадет био је Шиђанин Александар Роман, а ветеран Ђура Пушкаш из "Војводине".

У трци улицама Ердевика победио је Александар Мирковић из новосадског клуба "Фанатик", док је Слободан Радовановић опет био други.

Капитен репрезентације Србије у планинском бициклизму Александар Роман отпутовао је данас у Аустрију на првенство европе од 14. до 18. августа где ће наступити у чак пет дисциплина у категорији кадета.

По рећима селектора Немање Вајса Роман је у доброј кондицији коју је показао на протеклим припремама у Београду и зато га је пријавио у свих пет дисциплина.

 

 

Статистика

Број прегледа чланака
1109998