Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Шидски МТБ маратон 2014.

Шидски МТБ маратон 2014. се пети пут одржава на територији општине Шид, има такмичарски и међународни карактер и промовише фрушкогорски део шидске општине

Шидски МТБ маратон 2014.,Шид

Победник Шидског МТБ маратона за 2014 годину је Оливер Штрбац из Новосадског МТБ клуба "Фанатик" док је у категорији жена најбоља била Вуковић Јована из Београдског МТБ клуба "Прогресив"

У млађим категоријама доминирали су такмичари МТБ "Једноте" из Шида, Матијевић Матија - категорија Кадети, Александар Хован - категорија Млађи кадети, Боројевић Милан - категорија "Полетарци", Емилија Ђачанин - категорија "Кадеткиње" и Јелена Хован - у категорији "Полетарке", сви из Бициклистичког клуба Једнота Шид.

На трци су учествовали такмичари из Србије, Хрватске и БиХ. Датум одржавања је 03. август 2014. године, организатор је БК “Једнота” Шид

 

Статистика

Број прегледа чланака
1123993