Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Нове трибине

На трибинама градског клуба ФК "Раднички" из Шида постављене су нове столице у бојама клуба са великом исписаном речју "ШИД".

Трибине Раднички Шид

Радове на реконструкцији трибина и ограде спортског терена фудбалског клуба „Раднички“,  обишли су члан Општинског већа задужен за спорт и омладину Мирослав Смиљанић и заменик председнице општине Срђан Малешевић, који је уједно и председник фудбалског клуба "Раднички".

Вид сарадње између ФК Раднички и општине Шид је настављен је Након раскида Уговора о сарадњи између  ФК "Раднички" Шид и ФК "Big bull" Бачинци.

Играчи ФК "Раднички" у новој сезони такмиче се под старим именом, а локална самоуправа је преузела бригу о финансирању клуба. Вредност поменутих радова је око 680.000,00 динара.

Заменом столица на трибинама стадиона, посетиоцима ће се омогућити удобније праћење спортских догађаја и допринеће се лепшем изгледу стадиона.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1122349