Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Победили и невоље

Српсколигаш из Шида у врху табеле после бледог почетка

Почетак сезоне није обећавао, али сад се нико у табору Радничког из Шида не жали. После 11 кола, екипа из варошице на крајњем западу Срема дошла је до позиције четири, 17 бодова гарантује им узбудљиву борбу у финишу јесени.

logo radnicki

У граду Саве Шумановића истичу да је слабији старт преброђен захваљујући заједништву у у тиму. Младим сремским оркестром диригује Милан Митровић, спортски директор је преузео и улогу шефа стручног штаба:
- Тријумф над Дунавом је дошао после тешке борбе и наше мало слабије партије. Важно је да смо уписали три бода. Логично је да млада екипа попут наше има успоне и падове у форми. Кључ победе лежи у томе што смо прилике успели да претворимо у погодак - каже Митровић.

Следи гостовање Палићу у Старој Пазови.
- Упознати смо са њиховим квалитетима, реч је о технички добро поткованом тиму и играчима од којих ће већина једног дана вероватно носити дрес Рада. Млада екипа по квалитету заслужује боље место на табели. Аперлић и Ћирић имају парне картоне, нисмо још одлучили да ли ће да одмарају у Пазови.

Након прва два кола, у колони порази стајало је два бода. Победа над Задругаром у трећем колу наговестила је боље дане који још трају.
- Пазовчани су сјајно организовани, имају одличан тим. У борби за највишу позицију поред њих може да се укључи само још ЧСК, али Челаревчани немају подједнако квалитетан играчки кадар.

Неизвесно ће бити и у борби за опстанак, још увек нико није превише заостао. Предстоји нам велика борба у изједначеном друштву - закључио је Милан Митровић.

 

 

Статистика

Број прегледа чланака
1141191