Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Млади поред баљка

Милан Митровић, спортски директор ФК Радничког из Шида


milan-mitrovicДолазак Дарка Баљка, у јесењој сезони првотимца Срема, поправио је расположење у шидском прволигашу.
- Баљаак има драгоцено искуство, значајно за млади тим Радничког. Играо је на прволигашкој сцени, у дресовима Баната, апатинске Младости, Новог Сада и комшија из Сремске Митровице - каже Милан Митровић, спортски директор Радничког из Шида.

- Баљак нам је највеће појачање, клинци Радничког уз њега лакше ће да стасају. Баљак може да игра на позицији задњег везног и штопера.

Остале новајлије?
- Илић је играо стандардно током јесени за ривала из Беочина, везиста Мишчевић прошао је школу Војводине, био је у аустријском трећелигашу. Од Куцаловића, очекујемо да се афирмише.

Поглед ка првенству и изгледу табеле?
- Покушаћемо да помрсимо рачуне лидеру из Нове Пазове и првом пратиоцу, ЧСК Пивари. Нови прволигаш се већ зна. Раднички објективно, има најјачи тим.

Зимски програм?
- Стиже нам Бјело брдо, трећелигаш из околине Осијека, који је, с обзиром на предност од 18 бодова у односу на другопласирани тим, једном ногом друголигаш.

Циљ?
- Ако поновимо игре из јесење сезоне бићемо задовољни - рекао је Милан Митровић, спортски директор Шиђана.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1123929