Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Удружење жена Шидијанке

Удружење жена Шидијанке, Шидsidijanke-hor

 

Божићни конкурс

Удружење жена „Шидијанке“, Шид, расписује књижевно-ликовни конкурс „Под благим сјајем чудесне звезде“ за најлепшу песму/причу и ликовни рад о Божићу

 

Награде ће се додељивати у четири категорије: ученицима нижих и виших разреда основних школа, средњошколцима и одраслима (у свакој по једна за прозу, поезију и ликовни рад). Награде за најдаровитије ауторе су књиге, а најбољи радови биће објављени у часопису „Шидијанке“.

Један учесник може да пошаље укупно три рада (дужина прозног рада до 650 речи). Књижевне радове слати у два примерка, под шифром, а основне податке о аутору и разрешење шифре приложити у посебном коверту (на коверту назначити категорију). Резултати конкурса биће објављени у првој половини јануара 2011., у средствима информисања, а награде уручене и часопис представљен јавности на књижевној вечери која ће тим поводом бити одржана крајем јануара.

Конкурс је отворен од 6.12. 2010. до 20.12.2010.
Радове слати на адресу:
Установа за спорт и рекреацију „Партизан“ Карађорђева 90 22240 Шид
са назнаком за конкурс Удружења „Шидијанке“

 

Статистика

Број прегледа чланака
1111078