У организацији коњичког клуба "Граничар 2011" из Шида, на терену ФК "Једнота" у Шиду одржана прва ревија парадних запрега Коњички клуб Граничар 2011, Шид

 На терену ФК "Једнота" у Шиду, а у организацији коњичког клуба "Граничар 2011" одржана је прва ревија парадних запрега на којој су осим домаћина наступили и гости из Кикинде, Панчева, Обреновца, Сурчина, Салаша Ноћајског, Црепаје, Шашинаца, Путинаца ...

 Манифестацију су отворили Јовица Степанић, председник Скупштине коњичког клуба "Граничар 2011" и Вјекослав Пападопуло, подпредседник Коњичког савеза Војводине. Потом су запреге са гиздавим липицанерима кренуле у парадну вожњу улицама Шида.

 Миленко Радаковић из ергеле "Булић" из Сурчина

 На овој манифестацији домаћини су се представили са шест запрега и како то обичаји налажу, као домаћини били су само у ревијалном делу програма представивши бројним посетиоцима своје љубимце и запреге.

У конкуренцији једнопрега било је 16 такмичара, а победу је однео Недељко Срдић из ергеле "Карађорђево" са грлом Коврзано липица. Представили су се и 22 двопрега, а Недељко Срдић је у овој категорији однео победу. Код тропрега први је био Драган Трифуновић из Врањске код Шапца, а код четворопрега Миленко Радаковић из ергеле "Булић" из Сурчина. Пехари су додељивани и у другим категоријама као што је најбоње грло, возач и слично.

Иако је ревија парадних запрега најавњена као међународна, није било запрега из окружења, док је у жирију који је оцењивао било два представника из Републике Хрватске.