ПОРОДИЧНО ГЛАСАЊЕ

За старије људе избори и одлазак на бирачко место увек су били нешто што је од великог значаја. То су прилике када се у недељно јутро породично одлази на гласање. На бирачком месту број 15 у Ердевику с тим "задатком" затекли смо баку Катарину и деда Славка Нешковића. Дошли су да обаве своју грађанск

ЕРДЕВИК
st5_erdevik.jpg

За старије људе избори и одлазак на бирачко место увек су били нешто што је од великог значаја. То су прилике када се у недељно јутро породично одлази на гласање. На бирачком месту број 15 у Ердевику с тим "задатком" затекли смо баку Катарину и деда Славка Нешковића. Дошли су да обаве своју грађанску дужност.

На улазу у зграду Месне управе, када је пошао да гласа, срели смо Родољуба Миросављевића.

- Надам се да ће победити демократске опције које ће нас увести у Европу и да ћемо тада сви осетити напредак. Био сам ја у модерним европским земљама и видео сам да смо ми богатији у природним добрима и због тога бисмо требали да боље живимо - мишљење је Миросављевића.

Испред биралишта били су и Мирко Косијер, Предраг Пендо и Зоран Мишић, који баш и нису превише журили да оду на гласање. Уживали су у лепом дану и посматрали пролазнике.