ЈАМЕНЧАНИ ТРАЖЕ РЕВИЗИЈУ ПРОЈЕКТА

Шта се догодило са највећим инвестиционим захватом у шидској општини за који су средства била обезбеђена из НИП-а?

Шта се догодило са највећим инвестиционим захватом у шидској општини за који су средства била обезбеђена из НИП-а

Према речима Сање Николић одборника из Јамене радови на путевима у Јамени нису урађени по свим стандардима јер су општећења на коловозним више него видљива
centar-jamene.jpg

Иако су се нашли међу првим пројектима из средстава Националног инвестиционог плана, мештани Јамене уместо да буду радосни због асфалтирања сеоских улица ових дана траже ревизију пројекта истичући да радови нису изведени на квалитетан начин и да је у последње време дошло до оштећења на путевима и то на много места. Излазећи за говорницу СО Шид и постављајући одборничко питање Сања Николић одборник из овог села је између осталог изјавила. "Мештани Јамене траже од надлежних органа да се изврши ревизија радова на постављању асфалта у сеоским улицама.

Тражимо од надлежних да испитају цео ток радова као и самог тендера а уједно и надзорног органа. Јер за 48 милиона динара колико је издвојено из средстава НИП-а за овај посао очекивали смо далеко квалитетније коловозне траке. Укупна дужина асфалтираних улица је 6.100 метара а ширина од 3 до 5 метара. Мештани Јамене захтевају да се у што краћем времену утврди право стање ствари јер су убеђени да су за утрошена средства требали добити далеко квалитетније решење путне мреже у селу" изјавила је Сања николић одборник из Јамене.