ЂАК БЕЗ ТРЕМЕ

Својом непосредношћу и комуникативношћу у трећем разреду ОШ "Бранко Радичевић" у Бачинцима у одељењу учитељице Мирјане Чањи, издваја се одлична ученица Сузана Поповић. Сузана нам рече да од свих предмета највише воли математику, а такође и веронауку коју има једном недељно.

СУЗАНА ПОПОВИЋ ИЗ БАЧИНАЦА ОДЛИЧНА УЧЕНИЦА ОШ "БРАНКО РАДИЧЕВИЋ"

djak.jpgСвојом непосредношћу и комуникативношћу у трећем разреду ОШ "Бранко Радичевић" у Бачинцима у одељењу учитељице Мирјане Чањи, издваја се одлична ученица Сузана Поповић. Сузана нам рече да од свих предмета највише воли математику, а такође и веронауку коју има једном недељно.

Сузанину непосредност и чињеницу да нема трему, запазио је и отац Александар Цвитановић, парох у Бачинцима, који и предаје веронауку. Поводом велике свечаности одржане летос у Бачинцима када је освештана спољашњост цркве Светог Николаја, није било дилеме да управо Сузана пожели добродошлицу владици сремском господину Василију.

- Отац Александар је саставио пригодан текст добродошлице и није било проблема да ја то научим. Нисам уопште имала трему и када је владика Василије дошао, ја сам му пожелела добродошлицу. Било је јако свечано, пуно људи је присуствовало овом догађају и то је нешто што остаје у памћењу - рекла нам је Сузана Поповић.