НА МЕГДАНУ "ЗМАЈЕВИ"

Ученици четвртог разреда Основне школе "Вук Караџић" у Адашевцима, чланови шаховске секције, ових пролећних дана имали су занимљиво такмичење. Прво су формирали две екипе: "Неустрашиви" и "Змајеви". За црно-белим шаховским таблама "Неустрашиви" су били бољи и победили. Како сви чланови секције воле

ЂАЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ "ВУК КАРАЏИЋ" У АДАШЕВЦИМА

 adasvci2.jpgУченици четвртог разреда Основне школе "Вук Караџић" у Адашевцима, чланови шаховске секције, ових пролећних дана имали су занимљиво такмичење. Прво су формирали две екипе: "Неустрашиви" и "Змајеви". За црно-белим шаховским таблама "Неустрашиви" су били бољи и победили. Како сви чланови секције воле и фудбал, реванш је уследио на школском игралишту. Ту су "Змајеви" били успешнији.

 Интересантно је да једина девојчица у овој селекцији, Александра Којић, веома добро игра и шах и фудбал. Управо у фудбалу дала је значајан допринос победи своје екипе. Уз њу, за екипу "Змајеви" играли су: Јово Лукић, Јован Лазић, Владимир Радин, Синиша Сувајдић и Новак Ђурић. Екипу "Неустрашивих" сачињавали су: Дејан Вурдеља, Војислав Бањац, Стефан Ђурић, Никола Крајиновић и Дејан Станић.