БОСУТСКЕ БУШОТИНЕ

Обала Босута постаје све атрактивније место за викендаше. Стога се све чешће купују плацеви на којима ничу викендице, летњиковци, једноставно речено места на која се бежи од свакодневице овакве каква нам већ и јесте. А власници поменутих објеката домишљају се како да тај простор што боље прилагоде.

ПРИЧЕ СА БОСУТА

busotina.jpg
Обала Босута постаје све атрактивније место за викендаше. Стога се све чешће купују плацеви на којима ничу викендице, летњиковци, једноставно речено места на која се бежи од свакодневице овакве каква нам већ и јесте. А власници поменутих објеката домишљају се како да тај простор што боље прилагоде властитом угођају. А без питке воде тај ужитак је отежан.

То је разлог због ког се Милош Ранисављевић латио посла и почео рад на бушотини. Ову справу је направио по систему "сам свој мајстор" и кренуо у потрагу за водом. Има он у тим радовима и своје помагаче али они нису били расположени за сликање за новине.
Како год, Милош је био на добром путу да овај посао заврши још тог дана и на тај начин обезбеди неопходну воду а неки даљи радови могу причекати и пролеће.