СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ НОВИ ВРТИЋ

Предшколска установа „Јелица Станивуковић-Шиља" постала је претесна да прими све малишане из нашег града, а пре свега оне који би требали боравити у целодневном боравку, јер како смо већ писали, на почетку нове школске године је остало неуписано око 50 малишана у ову врсту боравка.

ukras.jpgПредшколска установа „Јелица Станивуковић-Шиља" постала је претесна да прими све малишане из нашег града, а пре свега оне који би требали боравити у целодневном боравку, јер како смо већ писали, на почетку нове школске године је остало неуписано око 50 малишана у ову врсту боравка.

Стога се планира изградња новог вртића у улици Цара Лазара, на месту бившег „Украса" где је још пролетос започето (па обустављено) рушење постојећег старог објекта. Планира се да ће вероватно градња вртића бити следеће године, а према речима Душанке Арсенић директорке ПУ „Јелица Станивуковић-Шиља" у новом објекту би биле смештене две групе полудневног боравка и пет група целодневног боравка, а поткровље би било искориштено за канцеларије.