ПРЕТХОДНИК ДОБРО РАДИО

Претходни председник је добро радио и дао све од себе да се у селу уради оно што је било могуће. Што се тиче финансија чак има и остатка новца, али све је то још увек мало за наше стварне потребе. Стога ћемо тражити новац од Покрајинског секретаријата за локалну самоуправу и међуопштинску сарадњу

МОЛОВИН

Трговац Никола Субић (са 31 годинама радног стажа) нови је вршилац дужности председника Месне управе Моловин.
subic.jpg

- Претходни председник је добро радио и дао све од себе да се у селу уради оно што је било могуће. Што се тиче финансија чак има и остатка новца, али све је то још увек мало за наше стварне потребе. Стога ћемо тражити новац од Покрајинског секретаријата за локалну самоуправу и међуопштинску сарадњу, за решавање наших приоритета.

То су: изградња капеле и одржавање гробља (отворили смо ново). Још увек нисмо добили тражене прикључке за телефоне, напокон се надамо повољном решењу. Речено нам је да има двадесетак слободних бројева, а како има преко 40 захтева тражи се решење за све - сазнајемо од ВД председника МУ Субића.

У селу је приоритет, о ком се прича десетак година, водовод. У наредној години могло би се и за то изнаћи решење. Ових дана је инспекција испитивала исправност воде у бунарима, очекујемо резултате, каже Субић и додаје да ће се вероватно ускоро асфалтом пресвући улица Вука Караџића, јер су то обећали у Јавном предузећу за стамбене услуге и грађевинско земљиште.