ЈЕДИНСТВЕНА ПОДРШКА СВОМ ПРЕДСЕДНИКУ

Желимо да на данашњој промоцији још једном искажемо најискренију подршку нашем председнику др Војиславу Шешељу и да му поручимо да чврсто стојимо уз њега, верујући да ће на предстојећем суђењу доказати да је лажна оптужница хашког трибунала без основа и да је уперена против српског народа - истакао

У ШИДУ ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА НАЈНОВИЈЕ КЊИГЕ ДР ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА

О књизи су говорили најистакнутији чланови Српске радикалне странке у Срему

seselj_knjiga.jpg

Уз присуство великог броја чланова и симпатизера Српске радикалне странке у сали КОЦ-а у Шиду је 19. новембра одржана промоција најновије књиге проф. др Војислава Шешеља "Афера Хртковци и усташка курва Наташа Кандић".

Скуп је отворио председник ОО СРС у Шиду Мита Аврамов истичући да је ова промоција само једна у низу које ће се организовати широм Србије.

    - Желимо да на данашњој промоцији још једном искажемо најискренију подршку нашем председнику др Војиславу Шешељу и да му поручимо да чврсто стојимо уз њега, верујући да ће на предстојећем суђењу доказати да је лажна оптужница хашког трибунала без основа и да је уперена против српског народа - истакао је Мита Аврамов.

    У наставку о књизи су говорили покрајински и републички посланици и чланови највиших органа СРС: др Миленко Макивић, Радослав Јевремовић, Душко Николић, Срђо Комазец, Витомир Плужаревић и мр Александар Мартиновић који је и члан правног тима који ће помагати др Шешељу на предстојећем суђењу у Хагу које се наставља 11. децембра. Њихова заједничка оцена је да се у књизи могу наћи одговори на све лажне оптужбе које су садржане у хашкој оптужници.

- Оно што представља највећу вредност ове књиге др Шешеа, која је пре свега окренута према народу у Војводини и дешавањима на овим просторима са почетка деведесетих година прошлог века, управо је у извесним доказима и истинитом и тачном опису догађаја који говоре да се ту није радило о говору мржње и подстрекивању на рат него упозорење да се српском народу на просторима некадашње СФРЈ спрема трагедија.

Низом анализа својих говора и поступака и тачном интерпретацијом дешавања, др Војислав Шешељ је у овој књизи доказао да све оно што му се ставља на терет представља исконструисану и лажну оптужницу у чијем састављању је поред хашких истражитеља учествовао и велики број домаћих издајника на челу са Наташом Кандић и њеним Фондом за хуманитарно право. Увеен сам да ће др Шешељ оборити оптужницу у свим тачкама - истакао је мр. Александар Мартиновић.