РАДИКАЛИ КРЕНУЛИ ИЗ ГРАЧАНИЦЕ

Општински одбор Српске радикалне странке у Шиду интензивно се припрема за предстојеће изборе. Челници ове странке Мита Аврамов, Миланка Воркапић и Миле Стевановић саопштили су на две конференције за штампу које су одржане 27. марта и 3. априла у Шиду да је Српска радикална странка спремна за предсто

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРС У ШИДУ ОДРЖАО ДВЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ ЗА ШТАМПУ

На митингу у Косовској Митровици учествовали и чланови општинског одбора СРС из Шидаsrs.jpg

Општински одбор Српске радикалне странке у Шиду интензивно се припрема за предстојеће изборе. Челници ове странке Мита Аврамов, Миланка Воркапић и Миле Стевановић саопштили су на две конференције за штампу које су одржане 27. марта и 3. априла у Шиду да је Српска радикална странка спремна за предстојеће изборе.

- Заједно са нашим чланством и симпатизерима очекујемо добре резултате, како на републичким тако и на покрајинским и локалним изборима. Листа кандидата за одборнике у СО Шид и кандидата за покрајинске посланике у Скупштини АП војводине су уредно предане Општинској и Покрајинској изборној комисији.

Верујемо да ће наша листа бити победничка јер мислимо да смо досадашњим радом у локалној самоуправи оправдали поверење наших бирача - истакао је председник ОО СРС Шид и актуелни председник Општине мита Аврамов.

Миланка Воркапић, секретар ОО СРС у Шиду и кандидат за посланика у Скупштини АП Војводине на пропорционалној листи, истакла је да ће чланови СРС из шидске општине учествовати на свим предстојећим митинзима који ће се одржати у Сремској Митровици, Новом Саду и Београду.

- Очекујемо да ће након митинга у Сремској Митровици челници наше странке посетити и нашу општину и да ћемо заједнички организовати велики митинг у Шиду - рекла нам је Миланка Воркапић.

Иначе, Српска радикална странка кренула је у предизборну трку из манастира Грачаница на Косову где је лидер странке и носилац изборне листе Томислав Николић након свечане архијерејске литургије и благослова владике рашко-призренског Артемија, говорио на великом митингу у Косовској Митровици.

Скупу српских радикала у овом граду присуствовала је једанаесточлана делегација Општинског одбора СРС у Шиду коју су предводили Миланка Воркапић и Миле Стевановић.