ТРИНАЕСТ ЂАКА У БАТРОВЦИМА

У оквиру ОШ "Вук Караџић" из Адашеваца делује комбиновано одељење у Батровцима. У првом разреду је пет ученика, што је у односу на прошлу годину знатно повећање. Други разред похађају два ученика, колико их је и у трећем, а у четвртом разреду су четири ђака.

У КОМБИНОВАНОМ ОДЕЉЕЊУ

skola_batrovci.jpgУ оквиру ОШ "Вук Караџић" из Адашеваца делује комбиновано одељење у Батровцима. У првом разреду је пет ученика, што је у односу на прошлу годину знатно повећање. Други разред похађају два ученика, колико их је и у трећем, а у четвртом разреду су четири ђака.

Невена Ковачевић, учитељица, у фебруару идуће године напуниће десет година рада у школи у Батровцима, па је то био један од разлога што се пријавила да буде кума за школску славу.

О свом раду каже:
- Настава почиње у осам часова по клизном распореду. Након адаптирања школе услови за рад су нам добри. А од ове школске године и за ову децу већ у првом разреду биће организована настава за предмет "Од играчке до рачунара". Деца су, углавном, добра. Ко је добар до четвртог разреда, добар је и касније.