ЗГРАДА У КАДИ

Почели са услужним прањем тепиха. Милан и Владислава данас пружају услуге чишћења и одржавања комплетних објеката Не верујемо да има много оних који не знају да у нашем граду годинама успешно ради сервис за прање тепиха.

БРАЧНИ ПАР МИЛАН И ВЛАДИСЛАВА ИЛИЋ ИЗ ШИДА БАВЕ СЕ КОМПЛЕТНИМ ОДРЖАВАЊЕМ ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА
ilici.jpg

Почели са услужним прањем тепиха. Милан и Владислава данас пружају услуге чишћења и одржавања комплетних објеката

Не верујемо да има много оних који не знају да у нашем граду годинама успешно ради сервис за прање тепиха. Али, како то обично бива један посао "повлачи" други, па некадашњи сервис за прање тепиха данас је прерастао у сасвим солидан вишенаменски сервис. О томе нека говоре његови власници.

- Још 1991. почео сам као аутопревозник и убрзо после тога супруга и ја смо одлучили да почнемо услужно прање тепиха, што смо обављали код куће. Да удовољимо муштеријама и данас одлазимо по тепихе и враћамо их - прича Милан Илић.
- У почетку није било тешко, јер ни код куће нисмо имали олакшавајуће услове за рад, али временом смо те услове побољшали - надовезује се на причу Владислава Илић.

 - Данас пружамо услуге чишћења и одржавања комплетних објеката, али по позиву долазимо и у домаћинства. Имамо запослених пет радника. По уговору одржавамо и неке пословне објекте, на пример Тим Изолирку, шидску уљарицу (послује у оквиру Викторија групе), фирму Агрекс и др. С обзиром да поседујемо дизалицу у могућности смо да перемо прозоре на високим зградама, а укључени смо и у активности око кићења града за Нову годину. Све у свему, ми можемо да одржавамо комплетне пословне просторе, дакле, све врсте подова, намештај, прозоре и  друго - наглашава Милан.

Илићи су набавили савремен прибор за рад, професионалне машине, па није чудо што је тешко набројати веће објекте на подручју општине Шид у којим већ нису радили.

ilici_cisterne.jpgЧесто сам ангажован и ван Шида, тако сам прошле године месецима радио у Београду, Новом Саду, а радили смо и у Врднику, Србобрану, Руми, да не набрајам даље. Времена су тешка, па се обављен посао тешко и наплаћује, али уз много, много труда ипак се солидно живи. Наравно, имамо много планова, желимо проширити посао, то би значило да постоји могућност да запослимо још радника. До сада смо улагали само властита средства па ће вероватно тако бити и убудуће - каже Милан.

- Имамо троје деце, Јован је најмлађи (три године), а Мирослава има 12 година и најстарија Милана 14, морамо да мислимо на њихову будућност, уосталом, све ово и радимо због њих. Ипак, у свему томе покушавамо да будемо и хумани, па баш увек све и не наплатимо. Неке бесплатне услуге смо као свој допринос дали уређењу Дечјег вртића, Дома здравља, цркве... јер то су институције с којим често сарађујемо - објашњава Владислава.

Иако је фирма чији су власници брачни пар Илић променила име па је то сада СЗТ "Цлеан", они су још увек познати под старим називом "Сервис Илић". Само име и није битно, важан је квалитет, а бројни корисници њихових услуга су се у то уверили.