МАЛА БАШТА - ПУНА ПЛОДОВА

Да се и мали простор односно башта од свега неколико десетина квадратних метара може добро искористити, пример је домаћина Живка Миодрага из улице Арсенија Чарнојевића у Шиду, иначе возача у Компанији "Биг-Бул".

paradajz.jpg

 Да се и мали простор односно башта од свега неколико десетина квадратних метара може добро искористити, пример је домаћина Живка Миодрага из улице Арсенија Чарнојевића у Шиду, иначе возача у Компанији "Биг-Бул". Од раног пролећа када прво пристигне салата и спанаћ преко краставаца, а затим током лета мини плантаже парадајза, башта увек има плодова.

Од воћа ту су јагоде, брескве, шљиве, кајсије, винова лоза, која је ове године веома добро родила као и два стабла смокве. Наравно све около је цвеће разних врста.

- Рад у башти ми причињава задовољство и једну врсту релаксације од свакодневног посла за воланом и пређених хиљада километара. Посебно је задовољство када рад резултира добрим родом односно плодовима поврћа и воћа. Из Далмације је супруга донела неколико малих стабљика маслине и то смо засадили у посуде као неку врсту експеримента да видимо како ће овде маслине успевати - рече нам Живко Миодраг.