Народна кухиња за 350 корисника

Кувани оброци припремају се свакодневно за 350 корисника, а током лета јеловник је обогаћен сезонским воћем и поврћем. Корисници Народне кухиње у Шиду сваким радним даном преузимају куване оброке.

Народна кухиња која ради при Црвеном крсту у Шиду ни током летњих месеци не прекида припрему и поделу хране за своје кориснике.Народна кухиња која ради при Црвеном крсту у Шиду ни током летњих месеци не прекида припрему и поделу хране за своје кориснике.

Народна кухиња за 350 корисника, Шид

Кувани оброци припремају се свакодневно за 350 корисника, а током лета јеловник је обогаћен сезонским воћем и поврћем. Корисници Народне кухиње у Шиду сваким радним даном преузимају куване оброке. Задовољни су избором и укусом припремљене хране, као и количином која им следује.

Јеловник у Народној кухињи утврђен је по данима. Води се рачуна о квалитету и исправности намирница, њиховој разноликости али и да припремљена храна буде укусна.

Рад Народне кухиње финасира током осам месеци у години финансира се средствима из Министарства рада, а преостали део године рад финансира локална самоуправа.