У селу Илинци градиће се нова амбуланта

У селу Илинци, на иницијативу Општине Шид, планирана је изградња нове здравствене амбуланте.

У селу Илинци градиће се нова амбуланта

На иницијативу Општине Шид, у селу Илинци, планирана је изградња нове амбуланте. У току наредне недеље треба да буде донесена одлука ко ће изводити те радове, а већ средином маја ће бити започета изградња.

У селу Илинци, на иницијативу Општине Шид, планирана је изградња нове здравствене амбуланте. До сада су мештани имали прилику да само два пута недељно иду код лекара, али сада ће поред амбуланте добити и лекара и медицинско особље које ће свакодневно бити ту за њих, преноси Сремска телевизија.

Мештани су нестрпљиви да добију своју амбуланту, и надају се да ће то бити ускоро, јер како кажу, овај пројекат је био најављиван и раније.

Председник Општине Шид, Зоран Семеновић, најавио је изградњу амбуланте која би требала да буде реализована до прве половине ове године.

До краја ове недеље биће донета одлука ко ће бити извођач радова на амбуланти у Илинцима, у току следеће недеље би требала да буде донесена одлука ко ће изводити те радове, а већ средином маја би требала да започне иградња амбуланте. Рок за изградњу амбуланте биће 120 дана.