Menu
RSS
A+ A A-

Инфо 24.08.2005. среда

- Седница Скупштине Акционарског друштва Индустрије меса „Срем“ Шид заказана је за уторак, 30.август. На дневном реду је предлог одлуке о продаји пољопривредног земљишта у својини ИМ „Срем“. Почетак седнице, која ће бити одржана на погону старе кланице, је у 10 часова.

- Одлуком Републичког завода за здравствено осигурање, од 27.августа сеповећава учешће осигураних лица у трошковима здравствене заштите. Уместодосадашњих 10, партиципација ће износити 20 динара.

- Синдикат запослених у здравству и социјалној заштити Србије затражиоје хитне преговоре са представницима надлежних министарстава о повећањузарада. Синдикат захтев образлаже чињеницом да је инфлација већа одоствареног раста зарада у протеклом периоду.

- Још вечерас, у оквиру „шидског културног лета“, у сали КОЦ-а у шидубиће приказан филм „Рат светова“, са почетком у 21 час. Сутра, у петак исуботу, шиђани ће моћи да погледају филм „Госпођа и господин Смит“.

- Фудбалери „Биг була“ из Бачинаца данас играју утакмицу трећег колаКупа СЦГ на подручју Војводине. У Апатину ће се састати са екипом домаће„Младости“, а утакмица ће почети у 17 часова.

Статистика

Број прегледа чланака
4662816

Ко је на мрежи: 48 гостију и нема пријављених чланова