Уз помоћ Покрајине санација терена у шидском ПАРТИЗАНУ

Санација отвореног терена у Установи за физичку културу "Партизан" у Шиду биће један од приоритета Покрајинског секретаријата за омладину и спорт у наредном периоду

У Шиду је данас боравио покрајински секретар за омладину и спорт, Владимир Батез са сарадницима. Састао се са представницима локалне самоуправе и спортских клубова и организација и обишао Установу за физичку културу "Партизан".

Уз помоћ Покрајине санација терена у шидском ПАРТИЗАНУ

Санација отвореног терена у Установи за физичку културу "Партизан" у Шиду биће један од приоритета Покрајинског секретаријата за омладину и спорт у наредном периоду. Ово је договорено на данашњем састанку представника локалне самоуправе у Шиду са покрајинским секретаром за омладину и спорт, Владимиром Батезом.

У разговору са представницима спортских клубова и организација, секретар Батез упознат је са њиховим актуелним проблемима.

Локална самоуправа је спремна за реализацију новог пројекта како би се побољшали услови за развој спорта.

Ребалансом покрајинског буџета за текућу годину, Секретаријат за омладину и спорт је добио додатних 50 милиона динара, а према речима секретара Батеза, с обзиром да Шид до сада није конкурисао за значајније износе, санација спортског терена у "Партизану" биће уврштена у приоритетне планове.