18. Сремска куленијада у Ердевику

Традиционална 18. Сремска куленијада одржана је у Ердевику. Јединствена манифестација у Срему, и ове године окупила је велик број заљубљеника у најатрактивнији и највреднији производ од свињског меса, кулен

Традиционална 18. Сремска куленијада одржана је у Ердевику. Јединствена манифестација у Срему, и ове године окупила је велик број заљубљеника у најатрактивнији и највреднији производ од свињског меса, кулен.

18. Сремска куленијада у Ердевику

Куленијада је такмичење у традиционалној производњи кулена, а манифестација је употпуњена културно уметничким програмом као и богатом понудом вина, у којој су уживали сви посетиоци.

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, учествовао је на отварању 18 сремске куленијаде у Ердевику и додели награда, која се у више категоријама припала Предрагу Лемајићу.

18. Сремска куленијада у Ердевику

Одржавање оваквих манифестација, веома је значајно и доприноси развоју Шидске општине, а у организацији "Сремске куленијаде" као и на промоцији и обогаћивању садржаја туристичке понуде Региона Срема, учествују Општина Шид, Туристичка организација Шид, Културно образовни центра и Месна заједница Ердевик.

Манифестација је ове године одржана по 18.пут а њена привлачност посебно се огледа у занимљивом програму, добром проводу и љубазним домаћинима.