Дана 21.01.2012.г у ресторану "Трофеј 1" у Шиду са почетком у 18 часова, Књижевни клуб “Благоје Јастребић“ одржао је књижевно вече поводом издавања првог зборника поезије, монографије и приповетке под називом “ОБАЛАМА БОСУТА“ .

Књижевни клуб “Благоје Јастребић“ одржао је књижевно вече поводом издавања првог зборника поезије, монографије и приповетке под називом “ОБАЛАМА БОСУТА“

Пуно лепих стихова, прича и одломака из романа,запловило је градом Саве Шумановића. Скуп је отворио председник скупштине клуба Дарко Колар из Шида и представио је прву заједничку књигу.

Исто вече примљени су и нови чланови. У књизи су заступљени радови ученика о.ш. "Вук Караџић" из Вашице, монографија „ГРАДИНА НА БОСУТУ“ - Насеље старијег гвозденог доба аутора Предрага и Илдико Медовића. Заступљени су и следећи  радови: приповетка "Словенско небо изнад Градине" Предрага Лазарова и песме песника: Дарка Колара, Ђурице Еделинског, Веселина Вељка Вучковића, Снежане Михајловић, Ане Станојевић, Владимира Јеремића, Марице В.Радић, Стевана Радојевића, Боже Влашића и Бошњаковић Јована. Исто вече за главног и одговорног уредника часописа изабран је Веселин Вељко Вучковић , а за техничког уредника изабран је инг. Мирослав Коларов. Промоција поменутог зборника одржаће се у Марту 2012. г.