grb400

Оснивање ,циљеви ...
Шидски бајкери који су се возали моторима 80-их година на просторима бивше Југославије и ишли по Мото скуповима , који нису били чести као сад , коначно су после доста неуспелих покушаја да се оснује Мото Клуб успели у својој намери.

img_0446-1

Пред крај зиме 2007-е почетком Март-а стари бајкери су позвали своје истомишљенике и браћу по опредељењу ( ако се то може тако назвати јер је то ипак хоби али у супротном је то за поједине Бајкере и начин живота ) да се окупе , одлуче дали су коначно спремни да загризу гуму и коначно (у овом конзервативном окружењу покажу Бајкере у правом светлу какви они то и јесу ) се организују у удружење грађана под јединственим називом „МОТО КЛУБ ШИД“.

p5240064-1

Доста дуго су нас људи гледали онако масне, прљаве и чупаве у кожи и поредили нас са криминалцима , наркоманима , лоповима и како да се изразим...

поредили су нас са најнижим слојем такозваним отпадницима људског друштва који су ту присутни али немају места нигде у овом назови нормалном друштву. То у принципу и јесте разлог што се организујемо у клубове и носимо наше ознаке на леђима. Носимо их да би показали свету ко смо и да се не стидимо тога што јесмо . Трудимо се колико је могуће да покажемо и укажемо младим мотоциклистима , осталим учесницима у саобраћају и грађанима на грешке ( које смо можда ми као млади правили ) у саобраћају и понашању својим примером , јер у супротном ако ми правимо прекршаје лако смо препознатљиви баш због тих ознака на леђима које ми зовемо „БОЈЕ“ клуба.

ssa41297-1

Наш циљ је да ширимо пријатељство међу људима у нашој држави а и шире, да људи виде ту нашу љубав према дружењу , према људима, према слободи и према моторима. И да то НЕСЕБИЧНО ширимо међу свим људима које сретнемо на нашим путовањима.

ssa41300-1

web page - www.mksid.org
mail - Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.