На скупштини Удружења песника Србије – ПоезијаСРБ усвојен извештај о раду за 2014.

21.02.2015. године у Медија центру КЦК у Крушевцу одржана је годишња скупштина Удружења песника Србије – ПоезијаСРБ са седиштем у Крушевцу којој је председавала Светлана Ђурђевић, записничар је био Саша Милетић, а оверивачи записника Даница Рајковић и Живота Трифуновић.

skupstina izvestaj

На седници је усвојен извештај о раду и финансијски извештај за 2014 годину, који су поднели су Љубодраг Обрадовић и Дарко Колар. Скупштина је почела награђеном поезијом са конкурса *ЉУБАВ И ВИНО* коју је прочитао добитник награде Ивица Јовић из Шида. У наставку седнице усвојени су програм рада и финасијски план за 2015. годину.

Скупшина је одлучила да се управни одбор Удружења песника Србије прошири са 5 на 7 чланова, а за нове чланове изабрани су Дарко Колар из Шида и Латинка Ђорђевић из Крушевца – Цириха. За новог председника надзорног одбора, уместо преминулог Томислава Милетића, изабрана је Сандра Миладиновић, дипл.ецц. из Мајдева код Крушевца.

Годишње награде овог удружења за 2014 . годину додељене су Мирославу Мићи Живановићу – песнику из Крушевца и Слободану Цвитковићу из Шида.